Voor de zuidoever liggen 6 visstekken van 100 meter breed die beschikken over een drijvende vlonder van 84 m2 (12 x 7).
Deze stekken zijn alleen per boot bereikbaar. Op elk van deze vlonders staat een vissershut van 24 m2 (6 x 4).

In deze vissershut bevinden zich 2 slaapkamers met elk 2 stapelbedden. Verder beschikt de vissershut over een koelkast, een TV, een airco waarmee verwarmd en gekoeld wordt, een eettafel met 4 stoelen, een slaapbank, verlichting en stopcontacten. De stroom wordt opgewekt met zonnepanelen. Verder is er een toilet aanwezig in de vissershut (het afvalwater wordt gezuiverd door een waterzuivering).

In het toilet zit ook een fonteintje om de handen te wassen, let op: Dit is GEEN drinkwater maar water uit het Rutbekerveld, dit kan dus niet gebruikt worden om te drinken of te koken. Boeking van deze stek is inclusief boot (1 boot per 2 personen) met elektromotor en accu (acculader aanwezig op de stek) en lifevest. Verder zijn er 2 onthaakmatten, 2 weighslings en 2 schepnetten aanwezig.

Let OP: Het water rondom de vlonder is diep, je kunt daar niet staan. Het verblijven op deze stek is op eigen risico! Wij adviseren om buiten de vissershut altijd een lifevest te dragen! In de boot is een lifevest altijd verplicht! Deze stek is niet te boeken voor personen die niet kunnen zwemmen! Het loont zich om altijd een of meerdere hengels onder de kant te vissen, tegen het talud aan. Verder liggen er interessante plaatjes en uitlopers. Honden NIET toegestaan.

TOP