Vissershut

Voor de zuidoever liggen inmiddels 2 comfortabele vissershutten van 24m2 (6 x 4). De visstekken die bij deze vissershutten behoren zijn 100 meter breed. De vissershutten staan op een drijvende vlonder van 84 m2 (12 x 7).  

In deze vissershut bevinden zich 2 slaapkamers, 1 met een 2-persoons bed en 1 met een stapelbed. Verder beschikt de vissershut over een toilet, koelkast, TV, WIFI, een airco waarmee verwarmd en gekoeld kan worden, eettafel met 4 stoelen, een slaapbank, verlichting en stopcontacten. De stroom wordt opgewekt met zonnepanelen, dus wees zuinig met stroom.

In het toilet zit ook een fonteintje om de handen te wassen, let op: Dit is GEEN drinkwater maar water uit het Rutbekerveld, dit kan dus niet gebruikt worden om te drinken of te koken. Boeking van deze stek is inclusief Whalyboot met elektromotor en accu (acculader aanwezig op de stek) en lifevest. Verder zijn er 2 onthaakmatten, 2 weighslings en 2 schepnetten aanwezig.

Let OP: Het water rondom de vlonder is diep, je kunt daar niet staan. Het verblijven op deze stek is op eigen risico! Wij adviseren om buiten de vissershut altijd een lifevest te dragen! In de boot is een lifevest altijd verplicht! Deze stek is niet te boeken voor personen die niet kunnen zwemmen! Het loont zich om altijd een of meerdere hengels onder de kant te vissen, tegen het talud aan. Verder liggen er interessante plaatjes en uitlopers. Honden NIET toegestaan.

Terug naar faciliteiten overzicht