Visbestand van Fishing Adventure Lake

Fishing adventure Lake Fishing Adventure Lagoon

Meervalbestand Fishing Adventure Lake

Meervalbestand Fishing adventure Lake

Visbestand Fishing Adventure Lake

Bij Fishing Adventure zwemt een fantastisch visbestand rond. Voor elk wat wils, of je nu op karper wilt vissen, op Steur, meerval, Snoek, Snoekbaars, Baars, Striper, etc. Vanaf de oever of vanuit je drijvende vissershut op een vlonder van 84m2, vanuit de boot, bellyboat of Kayak, het is allemaal mogelijk bij Fishing Adventure. Ook de feedervisser op witvis kan bij ons terecht; er zwemt een ongelooflijk witvisbestand! Hier zwemmen de 2 Nederlandse recordbrasems voor zowel lengte (77 CM) als gewicht (9.1 KG !) rond.

Er zwemmen meer dan 1000 karpers rond, de zwaarste gevangen karper tot nu toe woog 64,4 pond (32,2KG). Er zwemmen meerdere karpers zwaarder dan 50 pond, meer dan 100 karpers boven de 40 pond en zo’n 300 tot 350 karpers boven de 30 pond. Ook nog een paar honderd karpers van dik boven de 20 pond en uiteraard ook nog een flink aantal kleinere karpers. Daarnaast zwemmen er nog een aantal hele grote graskarpers rond van dik boven de 25 KG.

Ook de Steurvisser is bij Fishing Adventure aan het goede adres. Er zwemmen hier o.a. Beluga Steuren, Witte Steuren, Adriatische Steuren, Diamant Steuren en Siberische Steuren waarvan de meesten boven de 1.50 m zijn. De grootste tot nu toe gevangen Steur is momenteel 2.45 meter lang.

Het meerval record staat tot dusver op 2.36 meter, maar er zijn volgens de experts grotere meervallen verspeeld tijdens de dril. Bij Fishing Adventure zwemt een zeer goed meervalbestand rond.

De grootste snoek tot dusver gevangen was 1.23 lang, verder zwemmen er snoekbaarzen van meer dan 1 meter en zijn er vele baarzen gevangen boven de 50CM

Inmiddels zijn er ook Stripers uitgezet die sinds vorig jaar al behoorlijk gegroeid zijn.