Reglement

Lees het reglement van de Adventure Lagoon  om het welzijn van U zelf en de vis te waarborgen.

Fishing Adventure hecht veel waarde aan de veiligheid van haar gasten en vissen. Iedereen dient het reglement te kennen en zich hier aan te houden.

Regel 1

Per visser is 1 hengel toegestaan met een originele weerhaakloze haak tot maximaal haakmaat 6 (verkrijgbaar bij Fishing Adventure). Platgeknepen weerhaken zijn niet toegestaan.

Regel 2

Er mag gevist worden met dobber, voerkorf, methodfeeder of schuiflood. Maximaal gewicht voerkorf, methodfeeder of schuiflood is 20 gram. Wees voorzichtig met uitwerpen ivm overige vissers.

Regel 3

Alleen vissen in het eigen vak en maximaal tot de helft van de vijver.

Regel 4

Alleen nylon lijnen toegestaan tot maximaal 30/100.

Regel 5

Eigen schepnet en onthaakmat zijn verboden. Fishing Adventure stelt gratis een schepnet en onthaakmat ter beschikking.

Regel 6

Leefnet en/of bewaarzak zijn streng verboden.

Regel 7

Indien je een gevangen vis wilt fotograferen dan altijd door de knieën gaan en nooit staande een vis vasthouden. De vis altijd boven de onthaakmat houden.

Regel 8

Een gevangen vis nooit in het gras leggen maar altijd op een natte onthaakmat.

Regel 9

Elektronische beetverklikker is toegestaan als deze op het laagste volume staat en geen overlast veroorzaakt.

Regel 10

Only catch and release. Elke gevangen vis dient, eventueel na fotograferen, direct te worden teruggezet. Het is streng verboden om vissen te doden en/of mee te nemen.

Regel 11

Indien een vis de haak ingeslikt heeft, de vislijn zo dicht mogelijk bij de bek van de vis afknippen. Nooit proberen om een geslikte haak te verwijderen, de vis raakt de haak zelf weer eenvoudig kwijt.

Regel 12

Haakaas (boilies, wormen, maden, pellets) is verkrijgbaar bij Fishing Adventure. Het is ook toegestaan om zelf haakaas mee te nemen. Naast wormen, maden, boilies en pellets is alleen haakaas toegestaan dat voor menselijke consumptie geschikt is.

Regel 13

Voeren is toegestaan, maar alleen met de hoogwaardige pellets die verkrijgbaar zijn bij Fishing Adventure. Voeren met zelf meegebracht voer is verboden.

Regel 14

Eten en drinken zijn verkrijgbaar bij Fishing Adventure. Het is ook toegestaan om eigen etenswaren of dranken mee te nemen.

Regel 15

Kinderen onder de 12 jaar dienen altijd te vissen onder begeleiding van een volwassene.

Regel 16

Honden zijn toegestaan mits niet agressief, aangelijnd en mits de eigenaar de ontlasting direct opruimt.

Regel 17

Radio’s en muziek zijn niet toegestaan aan de vijvers.

Regel 18

S.v.p. alle rommel direct opruimen en deponeren in 1 van de aanwezige vuilcontainers.

Regel 19

Medewerkers van Fishing Adventure zijn bevoegd om montages te controleren. Instructies van onze medewerkers dienen altijd opgevolgd te worden.