Vissen in Twente

Fishing adventure Lake Fishing Adventure Lagoon

Vang grotere vissen in Twente

[ez-toc]

Vissen op het Rutbekerveld

Bij Fishing Adventure Lake (40 Hectare) kan 7 dagen in de week vissen in Twente, 24 uur per dag gevist worden. Dit kun je doen vanuit je eigen vistentje, maar er zijn ook 2 comfortabele vissershutten te huur die beschikken over diverse faciliteiten.

Meer informatie Stek Boeken

Vissen op de Lagoon

Fishing Adventure Lagoon is een gezellige plek waar je kunt vissen in Twente en genieten van de natuur. Er worden diverse arrangementen aangeboden, zoals bedrijfsfeestjes, familiedagen, vissen met een BBQ en georganiseerde wedstrijden.

Meer informatie Stek Boeken

Vissen in Twente

Twente is een prachtig gebied in de oostelijke provincie van Nederland, bekend om zijn adembenemende landschappen en tal van recreatieve activiteiten, waaronder het vissen in Twente. De regio beschikt over tal van rivieren, beken, meren en vijvers die een rijkdom aan vissoorten herbergen, zoals snoek, baars, karper en forel.

Een van de populairste vismogelijkheden in Twente is het vissen in Twente bij Fishing Adventure, een bedrijf gevestigd in Enschede dat meerdere visvijvers bezit waaronder de grootste vijver die momenteel meer dan 40 hectare groot is. Dit biedt een unieke ervaring voor zowel lokale vissers als voor bezoekers die op zoek zijn naar een avontuur in de natuur.

Fishing Adventure biedt alles wat nodig is voor een geslaagde visdag, van professioneel advies tot uitrusting verhuur. Dus, als je op zoek bent naar een onvergetelijke viservaring in Twente, neem dan een kijkje bij Fishing Adventure.

Meer informatie over Vissen in Twente

Fishing Adventure Lake in Twente

Het vissen op het Rutbekerveld bij Fishing Adventure is een unieke en onvergetelijke ervaring. De 40 hectare grote visvijver biedt een scala aan vissoorten, waaronder snoek, baars, karper en forel, die zich in de rijke omgeving van het Rutbekerveld kunnen ontwikkelen. De vijver is 7 dagen per week, 24 uur per dag toegankelijk, zodat je op elk gewenst moment kunt gaan vissen.

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan de visactiviteiten bij Fishing Adventure. Je kunt er voor kiezen om vanuit je eigen vistentje te vissen, of om gebruik te maken van de comfortabele vissershutten die te huur zijn. Deze hutten zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals een bed, stoelen en een tafel, enkele hutten beschikken ook over een kitchenette. Hierdoor is het vissen op het Rutbekerveld een ideale optie voor zowel een dagje uit als een weekendje weg.

Professionele Visgidsen in Twente

Bij Fishing Adventure zijn er professionele gidsen aanwezig die je kunnen helpen met advies en tips voor een succesvolle vistrip. Zij beschikken over de juiste kennis en uitrusting om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dus of je nu een ervaren visser bent of nog nooit eerder hebt gevist, bij Fishing Adventure kan iedereen genieten van een geweldige visdag op het prachtige Rutbekerveld in Twente.

Leer meer over het Rutbekerveld en de beleving van Fishing Adventure Lake.

Fishing Adventure Lake Twente

Vissen in Twente voor jong en oud

Vissen op de Lagoon Vijver bij Fishing Adventure is een aangename manier om te genieten van de natuur. De Lagoon Vijver is een gezellige plek waar je kunt ontspannen en vissen, terwijl je omgeven bent door een prachtige omgeving. Er worden diverse arrangementen aangeboden, zoals bedrijfsfeestjes, familiedagen, vissen met een BBQ en georganiseerde wedstrijden. Zo kan iedereen, of je nu een ervaren visser bent of nog nooit eerder hebt gevist, genieten van een geweldige visdag. De professionele gidsen van Fishing Adventure zullen je graag helpen met advies en tips voor een succesvolle vistrip en zorgen voor een onvergetelijke ervaring op de Lagoon Vijver.

Vis evenement in Twente Organiseren

Bij Fishing Adventure kunt u er ook voor kiezen om een speciaal event te organiseren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, familiedag of een teambuilding activiteit, Fishing Adventure kan een leuke planning voor uw event in Twente organiseren. U kunt kiezen voor een arrangement op maat waarbij u zorgeloos kunt genieten van een dag vissen in Twente, in combinatie met een lekkere BBQ of een gezellige borrel.

Onze professionele gidsen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Laat u verrassen door de prachtige natuur en de verschillende vissoorten die de Lagoon Vijver te bieden heeft. Fishing Adventure biedt een unieke mogelijkheid voor een bedrijfsevent of familieuitje in Twente.

fishing Adventure Lagoon Twente

Vissoorten in Twente

In Twente kun je een verscheidenheid aan vissoorten vangen, afhankelijk van de locatie waar je gaat vissen in Twente. Er zijn veel rivieren en beken die door het gebied stromen, evenals meren en vijvers, die goede vismogelijkheden bieden voor verschillende soorten. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende vissoorten die je in Twente kunt vangen.

Karpers vangen in Twente

Karpervissen in Twente is een unieke ervaring voor sportvissers. De regio beschikt over diverse viswateren zoals rivieren, beken, meren en vijvers, die zijn gevuld met een grote vari√ęteit aan karpersoorten. Of je nu op zoek bent naar grote spiegelkarper, leeuwkarper, schubkarper of een andere soort, Twente biedt een uitgelezen kans om deze prachtige vissoort te vangen.

Bij Fishing Adventure in Twente is het mogelijk om enorm grote karpers te vangen. De vijver biedt een rijke omgeving voor de groei van karpers, waardoor er regelmatig exemplaren gevangen worden die boven de 20 kg uitkomen. Een recent hoogtepunt was op 31-12-2022, toen Kevin de Roo een nieuw meerrecord karper ving met een gewicht van 32,2 kg.

Om deze grote karpers te vangen, wordt er gebruik gemaakt van professionele technieken en uitrusting. De gidsen van Fishing Adventure kunnen je helpen met advies over het kiezen van de juiste aas en het instellen van de hengel. Bovendien zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar, zoals een onthaakmat en een weegschaal, om de vis op een verantwoorde manier te behandelen. Het is heel belangrijk om voorzichtig om te gaan met grote karpers aangezien ze extreem vatbaar kunnen zijn.

Karpers vangen in Twente

Op Steur vissen in Twente

Steur vissen in Twente word steeds populairder. De regio beschikt over verschillende rivieren en beken die geschikt zijn voor steur vissen. Steuren zijn grote, krachtige vissoorten die vaak in groepen voorkomen en kunnen worden gevangen met behulp van speciale technieken en uitrusting. Steuren zijn vaak te vinden in de rivieren waar de bodem van de rivier is bedekt met rotsen, grind en zand, in plaats van modder. Deze vissoort kan vaak worden gevonden in stromende delen van de rivier waar snelheid en diepte varieert.

Bij Fishing Adventure in Twente is Steur vissen een zeer populaire activiteit. De visvijvers beschikken over een diverse populatie aan steuren, waaronder Beluga Steuren, Witte Steuren, Adriatische Steuren, Diamant Steuren en Siberische Steuren, waarvan de meesten boven de 1.50 m zijn. In het Rutbekerveld “Fishing Adventure Lake” is er recentelijk een Beluga Steur gevangen van 2.38 meter lang, een indrukwekkende prestatie.

In de Lagoon Vijver zwemmen ook veel steuren rond, waarvan er diverse boven de 1.50 m zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om steurvissen te vangen bij Fishing Adventure, zoals met de spinhengel, de vlieghengel of met een dobber. Wil je een keer vissen in Twente op steur dan kun je terecht bij Fishing Adventure.

Steur vangen in Twente

Meerval vissen in Twente

Twente biedt diverse mogelijkheden voor Meerval vissen in Twente. Meervallen zijn grote, krachtige vissoorten die vaak in groepen voorkomen en kunnen worden gevangen met behulp van speciale technieken en uitrusting. Meervallen zijn vaak te vinden in de rivieren waar de bodem van de rivier is bedekt met rotsen, grind en zand, in plaats van modder. Deze vissoort kan vaak worden gevonden in stromende delen van de rivier waar snelheid en diepte varieert. Meervallen zijn ook vaak te vinden in de meren en vijvers van Twente.

Meerval vissen is een spectaculaire beleving bij Fishing Adventure in Twente. De visvijvers beschikken over een goed meervalbestand en er zijn regelmatig grote exemplaren gevangen. Het huidige meervalrecord staat tot dusver op 2.27 meter, maar volgens de experts zwemmen er nog grotere meervallen rond in de vijvers. Bij Fishing Adventure in Twente is iedereen in staat om een Meerval van boven de twee meter te vangen. Dit kan bij de Fishing Adventure Lake, bij de Fishing Adventure Lagoon kun je ook op kleinere meerval vissen.

Meerval vangen in Twente

Fishing Adventure Haalt de Televisie met nederlands record meerval!

In het Rutbekerveld tussen Enschede en Haaksbergen is zelfs de grootste meerval ooit gevangen in Nederland, met een lengte van maar liefst 2 meter 27. Dit is een Nederlands record! Vanwege de kracht van de reusachtige vis, moest er een boot aan te pas komen om de vis te vangen. Sportvisser Dirk Ditters, uit Duitsland, ging specifiek naar het Rutbekerveld voor deze uitdaging en ving naar eigen zeggen eerder al een nog grotere vis, die helaas knapte voordat hij gevangen kon worden.

Bart de Vries, van het bedrijf dat de vissessie organiseerde, bevestigt de vangst van de enorme vis en zegt dat er nog meer grote vissen in Twente zwemmen in het Rutbekerveld. Bij Fishing Adventure kunt u genieten van een geweldige visdag en de kans om een grote meerval te vangen, met professioneel advies en uitrusting van onze gidsen. Dus, als u op zoek bent naar een echte uitdaging en de kans om een Nederlands record te verbreken, ga dan meerval vissen in Twente bij Fishing Adventure.

Meerval record in Twente